51B.1P1/2

Facom

3662424003400

    51B.1P1/2 - klucz oczkowy do pobijania, 1'1/2"

    UWAGA: Produkt wycofany ze sprzedaży przez producenta. Brak sugerowanych zamienników.

    A: 1'1/2"
    B: 56 mm
    E: 24 mm
    L: 205 mm
    Masa: 787 g
    Typ gwarancji: E (Bezpłatna wymiana produktu bez ograniczenia w czasie)

    Nie ma punktów za ten produkt.


    Więcej informacji

    • Klucze oczkowe do pobijania: stosowane z młotkiem lub młotkiem pneumatycznym do mocnego dokręcania i odkręcania w przemyśle ciężkim.
    • Kute ze stali wysokoudarowej, odpornej na uderzenia.
    • Wymiary calowe: od 1/4" do 4"1/8.
    • Wykończenie: czernione.

    Cechy

    Symbol51B.1P1/2
    Rozmiar ["]1'1/2"
    L [mm]205.00
    Rodzajstal wysokoudarowa
    Typoczkowe
    Opiscalowe

    Opinie

    Napisz opinię

    51B.1P1/2 - klucz oczkowy do pobijania, 1'1/2"

    51B.1P1/2 - klucz oczkowy do pobijania, 1'1/2"

    UWAGA: Produkt wycofany ze sprzedaży przez producenta. Brak sugerowanych zamienników.

    A: 1'1/2"
    B: 56 mm
    E: 24 mm
    L: 205 mm
    Masa: 787 g
    Typ gwarancji: E (Bezpłatna wymiana produktu bez ograniczenia w czasie)

    30 innych produktów w tej samej kategorii:

    Zapytaj o produkt

    * Pole wymagane

    Newsletter

    newsletter.jpg

    Cieszymy się, że chciałbyś otrzymywać nasz newsletter!


    Obiecujemy, że treści będą interesujące, no i nie zamierzamy wysyłać go częściej niż raz w miesiącu :) Jeżeli masz ochotę poczytać od czasu do czasu o nowościach i promocjach narzędziowych, zaznacz poniżej zgodę oraz podaj swój adres email.

    Informujemy, iż w celu optymalizacji treści dostępnych w naszym serwisie, dostosowania ich do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystnie z naszego serwisu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Czytaj więcej Polityka prywatności.